Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/internetformidli/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2056
De bedste wifi routere til gaming - Internet Formidling

De bedste wifi routere til gaming

De bedste gaming wifi routere har de to fordele ved at tilbyde de hurtigste og mest pålidelige forbindelser på de nyeste wifi standarder. De fleste kommer også med udseende så kantede, at de ligner noget fra de første Star Wars film. Da Wi-Fi support vokser og lover større båndbredde til et flere antal enheder, er det nu det perfekte tidspunkt at opgradere din gamle router med noget lidt smartere.

Opsætning af det perfekte hjemmenetværk til gaming er afgørende for at sikre, at det du betaler for superhurtigt bredbånd, ikke går tabt. Og med det mener jeg at spille Apex Legends, Valorant og Destiny 2 uden lag. Selv de bedste gaming-bærbare computere eller gaming-pc’er har brug for lidt hjælp til at få den bedste ydeevne.

Mens spil er bedst på en kabelforbindelse, er high speed wifi også på ven ind. Men det kan være svært at få en trådløs internetdækning overalt i dit hjem, så det kan være værd at tjekke de bedste wifi rækkevidde udvidere, hvis du har brug for at nå rundt i hele huset.

Bedste gaming router 2021

Asus RT-AX88U er det bedste valg til en high-end wifi router til gaming. Den har næste generation af Wi-Fi 6 (802.11ax) teknologi og har hele otte Gigabit Ethernet porte. Sikkerhedskopiering af dette er den sædvanlige fremragende AsusWRT-grænseflade, som giver mulighed for en udvidet kontrol af alle tænkelige indstillinger. Der er også klasseledende adaptiv QoS sammen med Trend Micro-antivirus og WTFast GPN – alle med abonnementer inkluderet i routerens levetid – som du ikke finder blandt konkurrerende routere.

Mens 2.4 GHz-hastighederne er tilstrækkelige, er 5 GHz-hastighederne, hvor RT-AX88U virkelig skinner igennem. Desuden overgår denne router, til spil i et overbelastet miljø, alle konkurrencen. Næste generations ‘superrouter’ har en pris på 2500 kr. , men i betragtning af dens benchmarks er det i det berettiget.

Q&A om gaming wifi router

Q. Hvorfor købe en gaming router?

Svar: Årsagen til at du vil bruge en gaming router over en normal router er, at de kan prioritere trafikken til din gamer computer og konsoller – de er bygget til at være grådige. Den bedste gaming router reducerer forsinkelsen under dine onlinespil, selvom andre enheder i din husstand streamer eller downloader. Hvis du har haft den samme router i årevis, kan det være det rigtige tidspunkt at overveje en opgradering. Hvis du vil få mest muligt ud af dit internet.

Q: Hvad er bedst til spil, kabelforbindelse eller trådløs forbindelse?

A. Da muligheden for, at en wifi forbindelse miste forbindelse, foreslår vi altid, hvor det er muligt, at have din gamer computer tilsluttes direkte til din router. Trådløse forbindelser bliver mere effektive, og idag er wifi 6 er god nok til, at trådløs VR streaming faktisk er mulig.

De bedste spilroutere har flere LAN-porte til kabelforbundne forbindelser – som foretrækkes – men de fleste adskiller sig fra det udstyr du får af din udbyder. Igennem brug af de nyeste Wi-Fi-standarder, såsom 802.11ax, aka Wi-Fi 6. Dette betyder hurtigere og mere effektiv trådløs datakapacitet til et større antal enheder. Den sidste bit er nøglen til bundsolid trådløs ydeevne i en tid med smarte enheder og apparater.

Q: Kan jeg bruge en hvilken som helst gaming router med min udbyder?

A. Inden du køber en ny router, skal du sørge for, at den er kompatibel med din nuværende internetudbyder. Nogle internet leverandør kabel modems tilbyder f.eks. Ikke pass-through forbindelse, så en højtydende router ikke kan bruges. Så det er vigtigt at sikre, at du ikke spilder dine penge. Men i 2021 , har vi ikke oplevet at nogle routere ikke kan bruges.

Q:Hvad er Wi-Fi 6?

802.11ax er også kendt som Wi-Fi 6 eller High Efficiency (HE) Wireless, og der er ingen mangel på Wi-Fi 6-routere på markedet idag. Denne standard er en videre udvikling af 802.11ac teknologi. Det lover øget gennemstrømningshastighed (op til 4,8 Gbps), mindre trafikbelastning, større klientkapacitet og bedre rækkevidde. Og med flere nye og forbedrede trådløse teknologier. OFDMA forbedrer den samlede kapacitet ved at bryde wifi kanaler op i underkanaler, så op til 30 brugere kan dele en kanal på samme tid. Target Wake Time (TWT) er designet til at reducere strømforbruget ved at lade enheder bestemme, hvornår og hvor ofte de skal begynde at sende og modtage data. TWT tech forventes at forlænge batterilevetiden for mobile enheder såsom smartphones og tablets samt batteridrevne smart home enheder såsom sikkerhedskameraer og videodørklokker.

Alle disse funktioner gør Wi-Fi 6 perfekt til et wifi mesh netværk, der hurtigt bliver det mest populære valg for bredt hjemmenetværk, og endnu mere, nu når de begynder at falde i pris.

Bortset fra dets egnethed som en mesh-protokol, udnytter 802.11ax tidligere ubrugte radiofrekvenser til at give hurtigere 2,4 GHz-ydeevne, og den bruger raffineret uplink- og downlink-båndbreddestyring til at give forbedret QoS. Det tilbyder også uplink og downlink MU-MIMO streaming (802.11ac understøtter kun downlink MU-MIMO). Som med 802.11ac-protokollen er 802.11ax bagudkompatibel og fungerer sammen med enheder, der bruger 802.11a / b / g / n / ac Wi-Fi-radioer. Selvom 802.11ax-routere er bredt tilgængelige, er klientenheder lige begyndt at ramme markedet. Hvis du overvejer at opgradere nu, skal du først læse vores forklarer.

Vi har endnu ikke set nogen dedikerede gaming routere, der understøtter den nyeste Wi-Fi 6E standard. Wi-Fi 6E er det samme som Wi-Fi 6, hvad angår software og funktioner. Men routere, der understøtter 6E, kan få adgang til det nye 6 GHz-bånd. Det giver et enormt båndbredde forøgelse, så det hjælper med båndbredde sultne apps, især spil, samt kroniske forbindelsesproblemer på grund af overbelastning i mere overfyldte miljøer som et lejlighedskompleks.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *