Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/internetformidli/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2056
Indret dit gæste soveværelse - Internet Formidling
soveværelse

Indret dit gæste soveværelse

Hvis du elsker at være vært for familie og venner, så kender du den følelse af stolthed, når din gæst fortæller hvor godt de sovet.

Hvor betryggende er det ikke at vide, at hvis dine venner eller familie overnatter, kan de overnatte i et smukt gæstesoveværelse? Men for virkelig at være en god værtinde og give et indtryk af, at du har gået det lille ekstra stykke. Er der her et par ting, du kan gøre for at sikre, at din gæster virkelig får et behageligt ophold.

Det handler ikke kun om at give dem en seng til natten. Sikkerhed og komfort er lige så vigtig som den færdigmonterede kommode du køber til værelset. Hvad vi prøver at fortælle er, at de små detaljer tæller. Lad intet være tilfældigt med disse 4 tips til at gøre dit gæsteværelse så indbydende som muligt.

Tips til dit gæsteværelse

At få din gæst til at føle sig ‘hjemme’ er en del, af at være en god vært. Men for at være en god vært skal du gå det ekstra stykke. Ved at få din gæst til at føle sig hjemme, og samtidig give dem en hotelværelse oplevelse, kan du gøre disse ting.

Opbevar en stak håndklæder, ekstra puder og tæpper i garderoben, så de kan vælge om de vil have ekstra lag. Rul håndklæder op i hotelstil og føj håndklæderne til en kurv ved døren. Du kan endda få en ældre kuffert til rummet som kan opbevare sengelinned også.

Find en stak magasiner og måske dagens aviser, som din gæst kan nyde..

Med hensyn til de finere detaljer i selve sengen, sparer vi os begge tid og peger dig i den rigtige retning med disse tip. Så du kan opnå den 5-stjernede hotel seng derhjemme.

Dette er et gæsteværelse, ikke et opbevarings rum. Som sådan skal selve rummet være strømlinet og minimalistisk, hvilket får rummet til at se større ud og tilbyde en følelse af luksus til dine gæster.

Når det er sagt, skal du ikke skære helt ned på det hele. Dine gæster har stadig brug for et sted at pakke ud. En enkel garderobe, elegant lænestol og en læselampe kan være rigeligt, sammen med et natbord på hver side af sengen.

Hvis det er muligt, skal du fjerne alle de overskydende genstande, der unødvendigt optager plads. Vi fokuserer jo på det minimalisme. Vægmonterede hylder end en reol og vandrette radiatorer, længere op ad væggen hjælper også dig med at få mest muligt ud af al tilgængelig gulvplads.

Sengen og madrassen er vigtig

Selvfølgelig er alt dette irrelevant, hvis din gæst ikke kan få et vidunderlig nats søvn. Og alt dette hviler på kvaliteten af ​​din seng og madras. Dette er et område i gæsteværelset, hvor du ikke skal skære ned på udgiften.
seng
Hvis værelset tillader det, skal du gå efter den størst mulige seng. Der er ikke noget bedre end at strække sig ud i en stor seng. Sørg dog for, at du kan rumme en større seng uden, at rummet føles rodet. Som regel klokkes en Super King Size ind på 180 cm x 200 cm, King størrelse på 150 cm x 200 cm og Dobbelt på 135 cm x 190 cm. Enhver mindre, og du kan lige så godt donere til dit soveværelse end din gæst for natten. Find prisen på din nye seng til gæsteværelset hos https://sengeekspert.dk/

Hver gæst vil have en deres præference for, hvor god madrassen er, men det er klogt at ikke at ligge på den forsigtige side her fordi nogle kan lide af rygproblemer. En halvfast til fast madras er bedst. Memory Foam er fantastisk til en enkelt gæst, men desværre ikke til alle. I stedet er hybridmadrasser alsidige og tilbyder fremragende, adaptiv støtte.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *